miercuri, 6 ianuarie 2010

Despre Imobiliare Non Stop

IMOBILIARENONSTOP furnizează un serviciu nou pe piaţa din România care va oferă posibilitatea de a vinde sau închiria un imobil folosind sistemul FSBO, prescurtare de la For Sale By Owner. Acest termen este folosit pentru a identifica proprietatea care este vânduta direct de către cel ce o deţine fără implicarea unui agent imobiliar. De obicei, proprietarul îşi promovează locuinţa prin intermediul site-ului, a reclamelor făcute de acesta, precum si alte mijloace. Acest sistem este implementat cu succes pe scară largă în S.U.A., Canada si tarile vest-europene. In Europa este un concept des întâlnit, facilitând astfel încheierea înţelegerii intre părţile contractuale fara a apela la intermediari, implicit fara a plaţi comisioane.
Listarea unui imobil pe www.imobiliarenonstop.ro se face pe o platforma virtuala sub forma unei broşuri complete cu detalii despre imobil si o galerie de fotografii relevanta pentru acesta. Acest mijloc de contact virtual scuteşte bătaia de cap, agenţiile si comisioanele, ceea ce reduce substanţial timpul necesar vânzării sau închirierii. Acum puteţi obţine cel mai bun preţ pentru proprietatea Dvş. mult mai simplu si mai eficient. Nu rămâne decât sa alegeţi cel mai bun' preţ si cea mai buna oferta. Imobiliarenonstop este mai aproape de dumneavoastră! Agenţii noştri sunt gata sa va ajute sa vindeti sau sa închiriaţi cat mai eficient in toate orasele din ţară.
NU SUNTEM AGENTIE IMOBILIARA, NU LUCRAM PE BAZA DE COMISION. NOI PRESTAM SERVICII DE PUBLICITATE PENTRU CARE INCASAM DOAR CONTRAVALOAREA PACHETELOR COMANDATE.
Anunturile afisate la noi pe site benefiaza de:
1. Minim 10 poze
2. Fisa imobil ( foarte detaliata )
3. Telefon , adresa ,email ( ale proprietarului afisate pe site )
4. Harta
5. Prezentare video (optional)
6. Anunturile sunt prezente pe site( NON STOP ) , pana in momentul vanzarii / inchirierii.
7.Asistenta ( NON STOP)pentru modificari ulterioare a fisei imobilului.
8.Publicarea unui anunt detaliat cu 3 poze pe siteul www.anunturifree.ro in rubrica Anunturi recomandate .
9. Publicam anunturi si din domeniul Hotelier ( Cazare pensiuni , Hoteluri ).
10.Preluare anunturi de Luni – Sambata intre orele 09:00 – 19:00
Peste 10.000 de vizitatori lunar si 25.000 afisari pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu